IMG_8729-normal.jpg

Eilen illalla maalasin talopalojen toisen puolen pohjamaalilla. Aika paljon mokomat vievät tilaa. Tarvittiin kaksi pirttipöytää ja muutama pala vielä kolmannelle pöydälle. Maalia meni tuohon toisen puolen maalaamiseen n. 3,5 dl. Luulenpa että olisi mennyt paljon enemmän maalia jos ei olisi voinut maalata yhdellä kertaa kaikkia vaan olisi pitänyt pestä työkalut ja siirtää sitten kuivuneet pois seuraavana päivänä ja taas maalata jokunen osa jne. Aikaa maalaamiseenkaan ei mennyt kuin n. puoli tuntia työkalujen pesut mukaan lukien.

IMG_8732-normal.jpg

Tälläkertaa käytin oikeaa pohjamaalia tähän 1:12 taloon koska aion laittaa tapettia sisäseinille ja ulkopuolen maalaan vielä valkoisen päälle toisen värisellä maalilla. Siis tuo 1L riittää pohjamaaliksi 1:12 taloon jos ei tarvi maalata kahteen kertaan pintoja.

IMG_8733-normal.jpg

Tilaa on maalauspöydille mutta aamulla piti korjata kuivat illalla maalatut osat vähäksi aikaa pois tieltä koska tätä tilaa tarvitaan moneen muuhunkin tarkoitukseen ja tänä aamuna tein ensin asiakkaiden aamupalat ja sitten levitin taas maalausvehkeet ja maalasin talokitin toisen puolen palat pohjamaalilla.( maalia meni taas 3,5 dl ) Vielä jäi pohjamaalia vaikka reunojen viimeistelyihin. Pöydät ja penkit ovat ylhäällä kasassa koska tässä tilassa on kansalaisopiston jumpparyhmäkin  ahkerasti jumppaamassa ja tuolla nurkassa on minun kangaspuutkin odottamassa maton kutomista.