IMG_9055-normal.jpg

Päätyseiniin teippasin sytyketikut ikkunoiden suojaksi seinien kiinnityksen ajaksi. Ensimmäistä reikää poratessa terä katkesi seinään sisälle ja ei ku kaivuutöihin, sain onneksi poranterästä kiinni ja kiersin sen ylös. ( huh )

IMG_9053-normal.jpg

Eikä sitä ihan kommelluksitta tästäkään projektista selvitty. Tarkkaavainen silmäpari huomaa varmaan heti mikä meni pieleen tässä. Tuo päällimmäinen seinä olisi pitänyt olla tuolla alapuolella lattiaa vasten. No ei muuta kuin ruuvit auki ja taloa kääntämään.

IMG_9054-normal.jpg

No nyt se on oikein asennettu.

IMG_9056-normal.jpg

Tällaiselta se näyttää. Sininen huone takana on ehkä keittiö jos en päätä siirtää keittiötä tuonne yläkertaan. Sinisen huoneen edessä tulee olemaan eteinen. Alhaalla oikealla on olohuone. Oluhuoneenn yläpuolelle kaavailen makuuhuonetta. Saa nähdä miten suunnitelmat vielä muuttuu ennen kuin talo on valmis. ( Jotain jää vielä salaisuudeksi.)

LOPUKSI VIELÄ VINKKI:

IMG_9075-normal.jpg

Yritin piirtää sepustukseni tueksi kuvasarjan ohjeestani. Elikkä: seinien kiinnitys ruuveilla tapahtui jotakuinkin näin. Poraa kiinnitettävien kohtien läpi ruuvia ohuemmalla terällä reikä. Vaihda isompaan terään ( ruuvin kannankokoinen poranterä) ja poraa matala kuppi ruuvin kannan upotusta varten. Nyt sitten vaan ruuvaat ruuvin paikoilleen. Näin ei levyjen pitäisi haljeta ruuvin tai naulan jäljiltä. Niin siis suunnilleen samoin voit tehdä käyttäessäsi nauloja.